blogg.jenniesoderberg.se

blogg.jenniesoderberg.se

Ella & Rebecka

Här skriver jag om tvillingarna, i den mån jag hinner och kan.

Sista inlägget...

TvillingarnaSkapad av Jennie 2009-09-11 15:15:47

Nu var det länge sedan vi skrev något här i bloggen. Jag har börjat jobba och tjejerna har börjat på dagis. Det har gått två veckor och har funkat bra. Lite krokodiltårar när man ska lämna på morgonen, men det går snabbt över. Dom sover och äter bra på dagis och verkar trivas.

Härom helgen var vi på besök i Halmstad, och vi hade nya vagnen med oss. I den finns ingen "vägg" mellan sistarna som det är på gamla vagnen. Det gör att tjejerna kan kramas med varandra utan problem. På en promenad i Hamstad centrum såg vi helt plötsligt att de sitter och gosar med varandra. Hur fint som helst.

Detta blir vårat sista inlägg i denna blogg. Det har varit jättekul att läsa allas kommentarer, och vi ska försöka spara allt på ett bra sätt så att Ella och Rebecka kan läsa senare.

  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Jennie 2009-09-29 12:16:00

Men du kan ju se dem "live" hur ofta du vill :)

Skapad av Emma 2009-09-26 19:54:56

Varför ska du sluta lägga in bilder??Jag vill se mera bilder på dom=)Dom är ju så söta :P

Skapad av Stefan och Åsa 2009-09-13 18:55:42

Oj vad vi kommer att sakna möjlighetern att följa flickorna. De har ju varit våra internetbarn och deras väl och ve har rört, glatt och oroat oss. Du Jennie, har varit fantastisk som har funnit tid att hålla igång denna sida samtidigt som du haft de två guldklimparna att ta hand om. Vi kommer att sakna er alla här i datorn. Vi önskar er alla lycka till med jobb, förskola och allt ni företar er. Kramar i massor från oss här uppe i norr.

Skapad av pappa 2009-09-12 20:32:39

Bloggen är mamma Jennies förtjänst som hon har lyckats hålla igång tillsammans med alla andra bollar som har snurrat. Nu känns det som om vi har passerat den jobbigaste tiden och vi har äntligen lite tid att titta tillbaka och reflektera över vad som egentligen har hänt. Känns helt overkligt när vi tittar i bloggens början. Tack till alla snälla vänner och släktingar som har stöttat oss genom de första 2 åren! Hade varit väldigt svårt utan er...