blogg.jenniesoderberg.se

blogg.jenniesoderberg.se

Ella & Rebecka

Här skriver jag om tvillingarna, i den mån jag hinner och kan.

Påskflickor på utflykt

TvillingarnaSkapad av Jennie 2009-04-25 17:12:30

Nu kommer (äntligen!) fler bilder på tjejerna!

Tiden går jättefort, och de har vuxit och blivit så stora sedan sist vi skrev här. Vi har börjat gå på öppna förskolan och det tycker vi är jätteskoj. Tjejerna är inte alls blyga utan går gärna fram till andra mammor, pappor och barn och "pratar". De leker oftast på olika håll också, vilket bara är positivt. (Förutom för mamma som får springa emellan)

Påsken firades hos farmor. Självklart ville vi ha en påskfoto på de två påskflickorna, och det riggades av mamma, pappa och farmor (som för övrigt syns avbildade i fönstret nedan...) Kinder målades och bakgrunden pyntades med ris. Små dekorationsägg delades ut för att de små händerna skulle hållas stilla, bara för en sekund.

Samma helg köpte vi cykelhjälmar till flickorna och gjorde en cykelutflykt! Rebecka fick sitta i pappas och farbrors gamla cykelstol.

Vi stannade till vid en närliggande sjö och tittade på fåglar, kottar och myror. Vi fikade saft och bullar. Ella hittade en eldplats och lyckades få tag i en kolbit. Den stoppade hon i munnen. Mums mums...  • Kommentarer(4)//blogg.jenniesoderberg.se/#post49