blogg.jenniesoderberg.se

blogg.jenniesoderberg.se

Ella & Rebecka

Här skriver jag om tvillingarna, i den mån jag hinner och kan.

God Jul och Gott Nytt År!!!

TvillingarnaSkapad av Jennie 2008-12-22 00:04:40

Om några dagar ska vi få fira julafton med våra tjejer, "på riktigt". Förra året vid den här tiden låg de bredvid varandra i värmebädd på SöS. Vi pyntade värmebädden med rött glitter och pepparkaksfigurer. Samma röda glitter håller Ella i handen på bilden nedan.

Idag väger de 7,3 respektive 8,2 kg och det är full fart på dem hela tiden. Förra veckan fick de en släng av en förkylning, men den börjar ge sig nu. Båda kryper snabbt omkring i huset, och Ella kan ställa sig upp med stöd. Rebecka har så smått börjat prova på detsamma.

Läkarbesöken blir färre och färre, men vi går fortfarande hos sjukgymnasten och Rebecka får sprutor för RS-viruset denna säsong också. Vi har slutat med inhalationen för Rebecka och det har gått bra. Vi har även sedan en månad tillbaka haft uppehåll med Levaxinet och har tagit prover för att se hur deras sköldkörtelvärden ser ut. Vi väntar på svar och hoppas att de ser bra ut så att vi även kan sluta med Levaxinet helt och hållet. Det är den enda medicinen som är kvar av alla vi hade med oss från sjukhuset. Tror det var runt sju stycken.

Vi ska även till ögonläkaren i januari. Vi fick en kallelse i november, men glömde att gå dit och därför får vi betala 1000:-... det man inte har i huvudet får man ha i plånboken..

Blog Image

Hela familjen önskar släkt och vänner en riktigt god jul!

  • Kommentarer(2)//blogg.jenniesoderberg.se/#post45